Înmatriculari Auto Craiova

Înmatriculare Auto Definitiva

Scapă de stres și birocrație, indeplinim toate procedurile necesare inmatricularii autoturismului dvs. Oferim servicii de Inmatriculare Auto Provizorie sau Definitiva. Echipa cu 15 ani experiență.
Puncte de Lucru

AMARADIA: Str. Amaradia, Nr. 80
SMITH: Bld. Nicolae Titulescu, Bl. i8, Parter

Program Birou
Telefon Contact

AMARADIA: 0762 435 024

SMITH: 0764412102

INMATRICULARE AUTO PROVIZORIE

Autorizatia provizorie de circulatie permite inscrierea în circulație pe drumurile publice a unui autoturism pe o perioada determinata si doar in anumite conditii. Aceasta se poate obtine pentru masinile noi sau second hand, aflate la prima procedura de inmatriculare in Romania. Autorizația provizorie se eliberează pe o perioada de 30, 60 sau 90 zile. Serviciul nostru de inmatriculare auto provizorie cuprinde intocmirea dosarului,  plata taxelor, emitere RCA, depunerea dosarului la Serviciul de Inmatriculari Auto, precum si ridicarea autorizatiei si a placutelor cu numar provizoriu.

CONSULTANTA PRE-INMATRICULARE

Ne asiguram ca primiti toate actele necesare inmatricularii autovehiculului, din partea vanzatorului. Va oferim consultanta in privinta redactarii contractului de vanzare – cumparare si calculam totalul taxelor auto ce vor trebui sa fie achitate, in vederea inmatricularii.

ASISTENTA R.A.R.

Asiguram asistenta la Registrul Auto Roman, pentru efectuarea omologarii (pentru masinile care se afla la prima inmatriculare in Romania si pentru care este necesara efectuarea omologarii si implicit emiterea cartii de identitate a acestora) sau a autenticitatii (pentru masinile care trec prin procesul de transfer de proprietate).

TAXE SI IMPOZITE

Va reprezentam la Administratia Financiara, pentru obtinerea deciziei privind calculul timbrului de mediu si implicit pentru plata acestuia. Inscriem masina la Administratia Publica Locala in vederea impozitarii si implicit platim impozitul aferent autovehiculului in cauza. Achitam, in numele d-voastra, toate celalalte taxe necesare finalizarii procedurii de inmatriculare auto.

SERVICIUL INMATRICULARI

Depunem dosarul de inmatriculare la Serviciul de Inmatriculari Auto, efectuam plata numarului de inmatriculare, care poate fi la rand sau preferential, iar ulterior ridicam si va predam actele masinii si placutele cu nr. de inmatriculare.